Kagebagning

... i gas ovn!!!

Jeg har tidligere prøvet at bage i gasovn, med hvad der kan kaldes varierende resultater grundet den meget ujævne varme i vores 25 år gamle gasovn som vi havde da vi boede på Østerbro. Bagning krævede meget nøje overvågning og gerne at kagen blev roteret flere gange. Så jeg var meget spændt på at prøve denne ovn som trods alt var sprit ny.

Jeg besluttede at bage en ananas kage hvilket måske lyder som et lidt specielt valg, men jeg havde altså de her ananas tilovers fra en gang karrygryde så jeg tænkte at de da kunne ryge i en kage. Jeg fandt mig en fin opskrift på nettet og gik i gang og som det kan ses på billedet gik det ganske godt - kagen var pænt bagt uden brædte/ubagte områder! Succes!

Mine kollegaer undrede sig over at jeg havde valgt ananas men de siger ikke nej til kage så de gik omend lidt tøvende ombord i kagen. Jeg syntes den smagte ganske godt. Den var både blød svampet og med sprød top..

Nammenam, den kan da godt lave igen en gang :)

Opskriften blev en blanding af disse to: SuperBrugsens og Alletiders Kogebogs


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hæklet molekyle!!!

Airth Highland Games

Hæklet taske